Ανακοινωσεις

Συνάντηση των Ενώσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων με αντιπροσωπία Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων από την Τουρκία

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας των Ενώσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων της περιοχής μας και του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα, συνεχίστηκε η προώθηση και παρουσίαση της τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Αντιπροσωπία 15 ατόμων από την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων (Tursab) της Τουρκίας, επισκέφτηκε την περιοχή μας.

Κατά την παραμονή τους οι Τούρκοι πράκτορες ξεναγήθηκαν από τις ενώσεις ενοικιαζομένων δωματίων της περιοχή μας,  στην Ασπροβάλτα , στα Βρασνά και στον Σταυρό, όπου και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλβης  κ. Διαμαντή Λιάμα,

η ξενάγηση συνεχίστηκε και στα Λουτρά της Νέας Απολλωνίας.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν από τη πρώτη αυτή επαφή ήταν θετικές.

Τον Φεβρουάριο του 2017 Θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη επίσκεψη στην περιοχή μας.

Όποια μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων στον Σταυρό, ενδιαφέρονται για συνεργασία με πρακτορεία από την Τουρκία, παρακαλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον στο e-mail της Ένωσης : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την ευγενική χορηγία

kapitalis.JPGkotopoula.JPGmagounakis.JPGmonk.JPGmoustakas.jpgnasos.JPGvoulgaraki.JPG

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ