Θαλασσα και βουνο

Ζούμε τη θάλασσα, απολαμβάνουμε το βουνό! / Check in σε θάλασσα και βουνό

Πάμε παραλία!

Τα καταγάλανα νερά και οι πεντακάθαρες αμμουδιές είναι η περηφάνια του Σταυρού, καθώς οι παραλίες του βραβεύονται κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η χρυσή άμμος στις ακτές φιλοξενεί αμέτρητα παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα. Οργανωμένες εγκαταστάσεις προσφέρουν μουσική και δροσερούς χυμούς από φρέσκα φρούτα. 

Απολαμβάνουμε θαλάσσια σπορ!

Στον Σταυρό, απίθανα θαλάσσια σπορ σε κάθε παραλία είναι η διασκεδαστική πρόταση άθλησης που γεμίζει τις αμμουδίες με χαρούμενα πρόσωπα και ενέργεια. Οι λάτρεις του surf συχνά κατευθύνονται και στην πανέμορφη λίμνη της Βόλβης για να απολαύσουν γλυκούς αέρηδες και μία άλλη εκδοχή ανάπαυλας δίπλα στο νερό.

Αγαπάμε την ορειβασία.

Όσοι αγαπούν πιο ήρεμους ρυθμούς πλάι στη φύση, πέρα από το γαλάζιο της παραλίας θα ανακαλύψουν τα γοητευτικά καταπράσινα δάση του Σταυρού. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού διοργανώνει αγώνες ορειβασίας για μικρούς και μεγάλους καθώς και μαγευτικές περιηγήσεις στα μονοπάτια του βουνού. 

 

Νιώθουμε ευεξία.

Τους αναζητητές της απόλυτης ηρεμίας  υποδέχονται και τα ιαματικά λουτρά Νέας Απολλωνίας. Σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και θεραπείες ευεξίας, το σώμα και το πνεύμα έρχονται σε αρμονία. 

 

Με την ευγενική χορηγία

kapitalis.JPGkotopoula.JPGmagounakis.JPGmonk.JPGmoustakas.jpgnasos.JPGvoulgaraki.JPG